FORLØB & PRIS

Pioneers er for dig der brænder for at skabe projekter. Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye idéer og udforske nye territorier. På forløbet styrker vi dine kompetencer inden for projektledelse, idé og konceptudvikling, forretningsudvikling, præsentationsteknik og meget mere. Hele forløbet afrundes med en pitch af et projekt som er blevet skabt i forbindelse med forløbet, foran et panel af eksperter.

Pioneers er for dig, der går med tanken om at skabe dine egne projekter, der vil udforske dit kreative potentiale og blive skarp på idéudviklingen fra idéen plantes til du står med et helstøbt koncept. Du har måske en drøm om at blive kaospilot, projektleder, eventskaber eller lignende.

 

Gennem 5 intensive moduler, følger du idéprocessen: Fra idéen starter, til forretningsplanen udformes, projektplanen udarbejder til koncept er klar til at flyve. Du lærer at tage en idé fra start til slut, hvor du vil stå med en færdigudviklet produkt, klar til at blive realiseret. Det er ikke et krav at du kommer med en idé, forløbet tager udgangspunkt i real-life cases, som du kan projektere over på egne projekter.

Moduler

Modul 1: IDE & KONCEPTUDVIKLING

Få grundlæggende og essentielle værktøjer til arbejdet med dine projekter. Lær at skabe holdbare projekter på baggrund af et stærkt koncept.

 • Idégenerering og associationsteknikker
 • Konceptualisering og konkretisering
 • Valideringsteknikker (holder konceptet?)
MODUL 2: BUSINESS DESIGN & VALIDERING

Hvilke forretningsmuligheder er der i din idé? Du vil lære at udvikle en solid businessplan og blive klædt på til at tage nye udfordringer op, som vil hjælpe dig på vej til at finde kernen til dit business-design.

 • Gennemgang af en række forskellige forretningsmodeller
 • De økonomiske aspekter af forretningsmodellen
 • Udarbejdelse af businessplan
MODUL 3: MÅLGRUPPE & BEHOV

Hvem skal projektet henvende sig til? Hvordan når vi målgruppen? I dette modul bliver du skarp på hvordan du skaber en god markedsføringsstrategi.

 • Konkrete værktøjer til målgruppedefinition og segmentering
 • Grundlæggende forståelse for markedsføringsteknikker
 • Udarbejdelse af marketingplan
MODUL 4: PROJEKTSTYRING & MÅLFORMULERING

Et skarpt overblik er en væsentlig forudsætning for at nå sikkert i mål med et projekt. Når du indgår i projektarbejde med mange parter involveret, er det vigtigt med en detaljeret plan over projektets udvikling og eksekvering. På modulet får du mulighed for at afprøve, essentielle projektledelsesværktøjer på dit projekt.

 • Grundlæggende projektledelsesværktøjer
 • Milepælsplanlægning
 • Interessentanalyse
 • Målformulering
MODUL 5: PRÆSENTATIONSTEKNIK & PITCH

Hvordan kommer du videre med dit koncept, så det kan blive din levevej? På det sidste modul skal idéen præsenteres for et udvalg af sparringspartnere, som kan hjælpe dig på vej. Du lærer at bruge konkrete præsentationsteknikker, så du kan præsentere din idé på bedst mulig vis.

 • Grundlæggende præsentationsteknikker
 • Få styr på din pitching teknik
Rigtig glad for jeg tilmeldte mig dette kursus for det har været 6 uger med en masse lærerige mennesker - Har bestemt fået et masse brugbare ting med på vejen videre.

– Frederikke Østergaard, tidligere deltager

Dit udbytte

Værktøjer til at facilitere og styre komplekse projekter

Lære at målrette dit projekt

At udvikle en solid forretningsstrategi

Få et skarpt overblik over projektet facetter

At lede og styre en kreativ idéprocess

Få konkret sparring af branchefolk på din idé

Pris

Pris for forløbet er 5750,- kr

Du kan betale kursusbeløbet over 3 gange.

Første betaling er 7 dage efter optagelse på forløbet

fly
Lær at finde den gode idé

Som deltager på Pioneers, får du mulighed for at prøve kræfter med udviklingen af et idékoncept, fra idéen bliver plantet, til du står med et helstøbt koncept, klar til at blive realiseret. Du vil lære at tænke i løsninger, frem for begrænsninger, hvor du med et kreativt mindset, lærer at gå i nye retninger, så du kan være med til at skabe fremtidens tendenser.

fly
Gå fra idé til konkret koncept

Når idéen er på plads, skal der udvikles. I denne fase får du kendskab til hvem projektet henvender sig til og hvem der kan hjælpe dig på vej. Derudover lærer du at udvikle en forretningsplan for din idé, så den bliver økonomisk bæredygtig.

fly
Gør din idé til virkelighed.

Hvad er fremtiden for din idé? Kan du leve af den? Hvor skal den føre dig hen? Det og mere får du svar på i den sidste fase af forløbet. Idéerne pitches for et panel af eksperter, som vil hjælpe dig, så din idé kan blive din levevej.

Kursusansvarlig

Tine Ewé Jensen
tineewe@copenhagenpioneers.dk
tlf. 71 74 74 19