OM OS

VORES FILOSOFI

Vi tror på formatet ’learning-by-doing’ og faciliterer således forløbet, så du med kyndig vejledning, får mulighed for at afprøve de værktøjer og den viden du undervises i, på konkrete cases.

Workshop
Gennem forskellige workshops, vil der blive givet plads til kreative tankemønstre, som kan være med til at skabe innovative idéer.

Fællesskabet
I fællesskab med de andre kursister, vil du blive sat til at finde konkrete løsningsforslag til de præsenteret cases. Samarbejdet med de andre kursister, vil lede til nye perspektiver og give bedre mulighed for at bryde med vante tankemønstre.

HVEM ER VI

På Pioneers skabes et læringsrum, hvor der gives plads til kreativitet og innovative tankemønstre. Du får værktøjer, og viden så du kan prøve kræfter med at skabe innovative projekter fra idé til færdigt koncept.

Pioneers er en del af B Group I/S, et dansk konglomerat som opkvalificere mere end 500 talenter om året, på tværs af de kreative industrier. Vi er eksperter i at etablere kontakt mellem vores deltagere og de etablerede brancher, og er i dag repræsenteret i Danmark og Sverige. Vil du vide mere om os? Besøg os her